Nyheter

7. mai, 2021

Tid: You never know!
Sted: Wherever.
Sammen med dansesøstrene i Habibi Oriental Dance Tromsø :)

13. mar, 2021

Vi arrangerer stort danseshow 01.mai i Rødbankens festsal. Dansere fra mange av byens dansemiljøer går sammen om å lage et flott, gratis show for byens befolkning! 

Pga.Covid-situasjonen har vi valgt å dele showet i 3 deler og gjøre det mulig å bytte publikum i mellom hver del. Restriksjonene gjør at det pr. i dag er meget begrenset med billetter, men vi håper at det skal bli mulig å øke kapasiteten utover våren!

Billetter er nå tilgjengelig på billetto.no

27. feb, 2021

3T`s egen Anneli har gitt ut et album med samisk musikk/joik.

Vi er veldig stolte av henne!

Sjekk ut albumet her: 

https://open.spotify.com/album/545jvsdBK5LRegBXKvx3T8?si=rz7am1UhSM6Fp2Xt4wPFnw 

12. des, 2020

Etter filming av Juledansen 2020, ble det enda mer lek og moro!

7. nov, 2020

I dag skulle vi ha hatt premiere på kortfilmen våres «Ka no» på Polaria. En surrealistisk og artig dansefilm. Rød løper inn til Polaria va ordnet, premierefest i boks og et celebert publikum, nedjustert til 50 stk pga smittevernregler, og bestående av familie og venna til alle involverte, va på gjestelista. Men koronapandemien ville det annerledes, så uteliv og alle større sammenkomsta i Tromsø de neste ukene blir holdt på et minimum. Vi må dessverre utsette premieren til over nyttår men bare utsatt altså, IKKE avlyst. Kanskje blir det flere enn de 50 som har lyst til å se filmen også? Avisa Nordlys va såpass interessert at de ville lage sak om oss, så tosiders i lørdagsavisa i dag e jo en artig ting å ta med sæ på en grå dag som i dag med regn, innesitting og neglebiting pga det valget over dammen som drar ut i tid. Vi får holde ut!  

Vi va bra heldig som fikk med Kjell Ove Hveding i rollen som havmann. Han skjer det veldig mye artig rundt. Kommentaren da han fikk manus til filmen: herlig galskap, æ blir med!! Og som det står i Nordlys, vi har plass til flere medlemma i Habibi og Treasure Tribe. Kjøp avisa i dag. Vi har begynt å tenke ut et nytt filmplott......og meld fra om dokker vil inn på gjestelista til premiere på Ka no! over nyttår