Nyheter

7. nov, 2020

I dag skulle vi ha hatt premiere på kortfilmen våres «Ka no» på Polaria. En surrealistisk og artig dansefilm. Rød løper inn til Polaria va ordnet, premierefest i boks og et celebert publikum, nedjustert til 50 stk pga smittevernregler, og bestående av familie og venna til alle involverte, va på gjestelista. Men koronapandemien ville det annerledes, så uteliv og alle større sammenkomsta i Tromsø de neste ukene blir holdt på et minimum. Vi må dessverre utsette premieren til over nyttår men bare utsatt altså, IKKE avlyst. Kanskje blir det flere enn de 50 som har lyst til å se filmen også? Avisa Nordlys va såpass interessert at de ville lage sak om oss, så tosiders i lørdagsavisa i dag e jo en artig ting å ta med sæ på en grå dag som i dag med regn, innesitting og neglebiting pga det valget over dammen som drar ut i tid. Vi får holde ut!  

Vi va bra heldig som fikk med Kjell Ove Hveding i rollen som havmann. Han skjer det veldig mye artig rundt. Kommentaren da han fikk manus til filmen: herlig galskap, æ blir med!! Og som det står i Nordlys, vi har plass til flere medlemma i Habibi og Treasure Tribe. Kjøp avisa i dag. Vi har begynt å tenke ut et nytt filmplott......og meld fra om dokker vil inn på gjestelista til premiere på Ka no! over nyttår

15. sep, 2020

Lørdag 28.nov. kl.12-15 og Søndag 29.nov. kl.12-15. 

Kurs i dansestilen "American Tribal Style Belly Dance" på Habibi Dansestudio.

Lørdagens 3 timer er på nybegynner-nivå, men åpen for alle og er en innføring i ATS, måten man kommuniserer på og grunntrinn. Søndagens 3 timer er teknikktrening sammen med "Treasure Tribe". Deltakere som er med på begge dager får tilbud om å bli faste medlemmer i "Treasure Tribe".

6 timers kurs kr.600,- Påmelding innen senest 22.nov. til hub@hotmail.no eller til tlf.93228524.

Vi følger FHIs regler, du skal ikke komme hvis du er syk, minimum 1 meters avstand, vaske/sprite hender.

22. aug, 2020

Treasure Tribe danser på Veitasenteret i forbindelse med "PUST", avslutningsuka av arrangementsfestivalen "Tromsøtid".
Video: Eivor Meisler.

4. aug, 2020
Se arrangementet her!

Vi deltar i arrangementsfestivalen "Tromsøtid", i denne siste uka, som kalles "PUST-uka".
Vi danser i Byparken på Veita, torsdag 06.aug. kl.16.
Arrangementet er gratis.

15. jun, 2020

Vi har det gøy når vi møtes for å filme til årsprosjektet vårt ;)